ALMÉ COUTURE: Prekrasni ženstveni komadi u kojima nećete ostati neprimijećeni

Sadržaj članka

Podijeli

Bliži se najsvečanija noć u godini i vrijeme je da zablistamo poput filmske dive. Uz radost koja će se primijetiti na licu i obaviti nas posebnom blistavošću, važno je odabrati odjevnu kombinaciju u kojoj ćemo se osjećati samopouzdano, ženstveno i posebno.

Nakon dugog pretraživanja, potpuno sam se oduševila beogradskim brendom ALMÉ COUTURE. Dobra je vijest da dostavljaju i u Hrvatsku pa možete iz udobnosti doma odabrati u njihovom web shopu one kreacije koje vam se posebno sviđaju, bez da morate prevaliti dug put do Beograda. Iako ih jedva čekam posjetiti i uživo u njihovom atelieru. Svaki komad je predivan, kvalitetan, divno prilagođen ženskom tijelu i, što je posebno važno, cjenovno vrlo pristupačan.

Kompleti, kombinezoni i haljine iz zimske kolekcije pravi su stilski kameleoni, nosivi u svečanim prilikama, a lako se mogu transformirati i u poslovnu odjeću uz dobar blejzer i svedene modne dodatke. To me posebno raduje jer odabir ovakvih komada je pametno ulaganje u izgradnju stila i sigurna sam da će im se obradovati sve one dame koje vole odjećom istaknuti svoj karakter i stav te odjenuti nešto što se ne nalazi na policama brendova brze mode.

Priča brenda ALMÉ COUTURE

Kako je istaknuto na njihovoj web stranici, sve je počelo kao ponavljajući san o ljepoti. Posebno mi se svidjelo što su istakli kako je sve u stilu, a ne u modi te da su inspirirani stvarnim pričama koje vole oživjeti svojim dizajnom koji je bezvremenski.

Posebno su stavili naglasak na kvalitetu te spoj umjetnosti i majstorstva, svakodnevice i visoke mode, što me se posebno dojmilo.

Odličan Loyality program

Članovi ALMÉ kluba vjernosti imaju mogućnost zadržati odabranu robu uz rezervaciju.

Nakon prve kupnje dobivate privremenu karticu vjernosti na koju će se svaka druga kupnja bilježiti i dodavati. Nakon dostizanja iznosa od 500 EUR postajete ALMÉ SILVER loyalty član. Za ukupnu vrijednost kupovine od 1000 EUR ispunjavate uvjete za članstvo u ALMÉ GOLD programu vjernosti. Dodane kupnje iznad 1500 EUR ispunjavaju uvjete za ALMÉ PLATINUM članstvo, a kupnje iznad 2000 EUR rezervirane su za ALMÉ DIAMOND članove vjernosti. Razdoblje ocjenjivanja za evidentiranje dodane vrijednosti kupnje nije vremenski ograničeno. Ukoliko naručujete modne komade po mjeri, a članica ste ALMÉ PLATINUM ili ALMÉ DIAMOND vjernosti, imate prednost da se vaša odjeća kroji i izrađuje prije ostalih. Također, umjesto 50% akontacije, koliko kupci polažu akontacije za artikle po mjeri, GOLD, PLATINUM i DIAMOND članice programa vjernosti imaju mogućnost uplate manjih iznosa. Svi članovi Loyality kluba, imaju zajamčen popust od najviše 20% tijekom trodnevnog rođendanskog perioda (dan prije rođendana, rođendan i dan nakon rođendana).

Izdvojila sam nekoliko komada s ALMÉ COUTURE potpisom, a možete ih naručiti putem njihovog web shopa i s uzbuđenjem čekati svoju pošiljku koja će u vaš stil unijeti izdašnu dozu profinjenosti i ljepote.

FOTO: ALMÉ COUTURE
42.00 €
FOTO: ALMÉ COUTURE
210 €
FOTO: ALMÉ COUTURE
50.00 €

FOTO: ALMÉ COUTURE
50.00 €
FOTO ALMÉ COUTURE
150.00 €
Slični članci