Dobrodošli

Ja sam Dijana Ljubanović

Skupljačica knjiga, zaljubljenica u putovanja i la vie urednica. 

Priče za predah od svakodnevice za one koji su u vječnoj potrazi za inspiracijom.

Drage čitateljice i čitatelji,

kao urednica portala La Vie, moja je misija osnažiti vas, nadahnuti i informirati. Želimo stvoriti prostor gdje se možemo družiti, predahnuti od svakodnevice, istovremeno se educirati i informirati. Cilj je da se osjećate potpuno povezano s onim što čitate, da se pokrenete i uživate u detaljima – od putovanja do dobrih predstava i društvenih pokreta. Budite s nama i zajedno gradimo pozitivnu i podržavajuću zajednicu u kojoj se svi osjećaju odlično. 

S ljubavlju, 

Dijana

La Vie je platforma za razmjenjivanje znanja, iskustava i mišljenja o svemu onome što čini život. Cilj je osnažiti žene, poslati poruku da možemo sve što poželimo i da pritom uživamo u procesu iako ponekad nije jednostavno. Ovdje ćete naići na poslovne izazove, ljubavne zavrzlame, zdravlje i motiviranost.

Ovdje ćete pronaći anegdote s putovanja, ali i jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a još brže pojedu. Želite li zaviriti i u kratak sadržaj inspirativnih knjiga i filmova, na pravom ste mjestu. Male tajne beauty rutine i cool mjesta za opuštanje, otkrit ćemo uz osobne dojmove. Društvene fenomene, ljudska prava i aktivizam, obrađivat ćemo uz mali začin strasti. Jer – to je život!

Zajedno smo na ovom putovanju, gradeći La Vie zajednicu punu ljubavi. Hvala što ste tu.