Dobrodošli

Ja sam Dijana Ljubanović

Skupljačica knjiga, feministica, zaljubljenica u putovanja i miris cimeta. 

Priče za predah od svakodnevice za one koji su u vječnoj potrazi za inspiracijom.

La Vie je moje sretno mjesto gdje pišem o onome što me fascinira, o temama koje volim proučavati i sitnicama koje čine život ispunjenim. Voljela bih da i moje priče nadahnjuju i unose barem mala zrnca pozitivne energije, novih informacija i zanimljivosti u svakodnevnu rutinu vas koji ih čitate. 

La Vie je platforma za razmjenjivanje znanja, iskustava i mišljenja o svemu onome što čini život. Cilj mi je osnažiti žene, poslati poruku da možemo sve što poželimo i da pritom uživamo u procesu iako ponekad nije jednostavno. Zato ću se osvrnuti i na različite poslovne izazove, ljubavne zavrzlame, zdravlje i motiviranost. 

Ovdje ćete pronaći anegdote s putovanja, ali i jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a još brže pojedu. Podijelit ću svoje omiljene knjige i filmove, beauty rutinu i cool mjesta za opuštanje. Tekstove možete i čitati i slušati klikom na trokutić ispod naslova kako bi multitasking bio još jednostavniji. Dok kuhate, trčite ili putujete na posao, možemo se družiti i putem audio zapisa. Ova će opcija, vjerujem, biti i olakšavajuća za slijepe i slabovidne čitatelje koji vole lifestyle teme.

Radosna sam što smo zajedno na ovom putovanju i što gradimo La Vie zajednicu punu ljubavi. Hvala što ste tu.