Moja omiljena colorblocking kombinacija: Crvena + roza = WOW!

Sadržaj članka

Podijeli

U mom ormaru definitivno dominiraju crni komadi. Osim što je to odličan trik kada želim izgledati mršavije, crna odjeća je odličan izbor za svaku priliku, slaže se sa svim nijansama, bojama i dezenima, a i budimo iskreni, ne vide se mrlje ako se slučajno zalijemo ili ukoliko smo pod stresom.

No, ponekad volim začiniti svoje modne izbore i onda si baš dam oduška. Jedan od omiljenih kaputića koje posjedujem je žute boje, imam nekoliko jarko crvenih haljina, a tu su i plave i zelene varijante istih, džemperi intenzivnih boja su moj zimski must have. Iako se rijetko igram colorblocking kombinacijama, smatram ih vrhunskim modnim umijećem kada se iznesu s ukusom. To je onda pravi fashion festival koji je melem za oči. Zato volim pratiti modne blogerice koje boje kombiniraju na tako chic način i odjeću pretvraju u umjetnost. Jedna od njih je Blair Eadie koja tako vješto spaja lepršavost i razigranost s visoko sofisticiranom profinjenošću i elegancijom. Od hrvatskih stilistica volim rad Barbare Repe jer je prava umjetnica kada je colorblocking u pitanju i sve što radi je mala modna bajka.

Ipak, od svih coloblocking kombinacija, postoji jedna koja mi je ipak malo draža od ostalih, koja me uvijek oduševi i nikada mi ne dosadi. Riječ je o kombinaciji crvene i roze. Tako moćne i tako tople u isto vrijeme.

Ta mi je kombinacija toliko upečatljiva da je uvijek odaberem kada izlazim na neko posebno mjesto gdje se želim dobro provesti. Ili kada se želim osjećati snažno, s najvećom dozom samopouzdanja. Moj je savjet da posegnete za kombinacijom crvene i roze u trenucima kada vam je potreban boost za dobro raspoloženje i osjećaj samodopadljivosti kada nije vaš dan. Ta candy kombinacija baš čudesno djeluje na pozitivan doživljaj sebe – provjereno.

 Čak i u modnim časopisima kada vidim tu kombinaciju, ne mogu prestati gledati u nju. Ovakvi me outfiti uvijek iznova inspiriraju, oraspolože i unesu dašak neke slatkaste i primamljive ženstvenosti. Kombinacija je to koja je potpuno suprotna cijenjenim pravilima svedenosti i minimalizma, ali ima neku čar u sebi da odlično funkcionira i kada je u pitanju spoj romantične haljine sa sandalama ili sportskog duksa s tajicama. U svakoj je varijenti esencija pozitivne energije i vrckavosti koju je nemoguće ignorirati. I da – dodaje onaj tajni začin od kojega se osjećamo poletno.

Ovo je moj tajni recept za instantno podizanje energije i dobar osjećaj u svojoj koži. Izdvojila sam svoje omiljene colorblocking kombinacije s Instagrama za uživanje u prelistavanju i inspiraciju za buduće modne kombinacije koje obaraju s nogu.

Slični članci