Iza uspjeha: Novi podcast koji donosi inspirativne priče o hrabrosti, odvažnosti i izvornim životnim vrijednostima

Sadržaj članka

Podijeli

U posljednjih nekoliko godina, podcasti su pokrenuli revoluciju u načinu na koji konzumiramo informacije i oblikujemo kulturu življenja. Popularnost podcasta naglo je postala globalna, privukavši milijune korisnika širom svijeta. Kroz raznolike emisije koje pokrivaju širok spektar interesa, od obrazovanja i zabave do poslovanja i zdravlja, podcasti su postali ključan alat za osobni i profesionalni razvoj, pružajući slušateljima autentičan sadržaj, inspiraciju i dublje razumijevanje različitih aspekata života. Novi hrvatski podcast Iza uspjeha, osnivačice Tine Šmanjak, već prilikom izlaska prve epizode nagovijestio je novu dimenziju inspiracije čiji sadržaj glasno zagovara izvorne ljudske vrijednosti. Podcast donosi priče Dunje Tadić, Slavena Škrobota i Marije Butković koji suotkrili kako izgleda život iza kulisa njihovog uspjeha.

Podcast koji otkriva drugu stranu medalje uspjeha

Tina Šmanjak, mlada i ambiciozna poduzetnica, kroz svoj mentorski program i poduzetničku platformu Bossy. već pomaže ženama u ostvarivanju svojih poslovnih ambicija. Podcastom Iza uspjeha, odlučila je oplemeniti svoju misiju. Njezin podcast donosi osvježavajući pogled na uspjeh. Predstavlja svojevrsno mjesto susreta običnih ljudi s izvanrednim postignućima, čije su priče često zanemarene u mainstream medijima. Platforma ima cilj razotkriti sve dimenzije uspjeha i poručiti kako uspjeh nije rezerviran samo za odabrane, već je dostupan svima koji se trude, inoviraju i vjeruju u sebe. Upravo iz tog razloga, Tina u ulozi voditeljice podcasta, svaki tjedan dijeli priče hrabrih i inspirativnih ljudi, pružajući slušateljima uvid u stvarne priče iza kulisa uspjeha.

FOTO: Mladen Nađ

AUTORICA TEKSTA

Slični članci
brunch u zagrebu

Uspješne žene otvoreno progovorile o svojim nesavršenostima

U bajkovitom okruženju najljepšeg zagrebačkog parka koji se tijekom ljeta pretvara u prostor za uživanje svim osjetilima sve je bilo u znaku breskve, ljetnog voća koje, baš poput žene kojima je ovaj brunch posvećen, osvaja svojom puninom okusa, toplom i nježnom unutrašnjosti, ali i prekrasnom vanjštinom koja plijeni pozornost i kad nije savršena.

Pročitaj