Tjelovježba na kauču – fitness trend koji obožavaju lijene djevojke

Sadržaj članka

Podijeli

Obično se mora birati između ležanja na kauču i ustajanja radi vježbanja. Ove dvije aktivnosti nalaze se na suprotnim krajevima spektra kretanja. Odnosno, osim ako ne isprobate vježbanje za lijene djevojke.

Vježbe za lijene djevojke idealan su način da imate najbolje od oba svijeta. Ispružite se ispred svog omiljenog Netflix maratona, ali također ubrzavate otkucaje srca i radite na aktivnosti nekoliko mišića. Sve je u pronalaženju načina da se krećete bez gnjavaže odlaska u teretanu. A ako možete ostati u krevetu, još bolje.

Bez skakanja, odlaska u teretanu i sportske opreme

Da biste zadovoljili kriterije za vježbanje lijenih djevojaka, rutina vježbanja trebala bi biti s malim naporom, dakle bez skakanja. Ne bi vam trebala biti potrebna nikakva oprema i to bi trebalo biti nešto što možete raditi dok sjedite na stolici ili ležeći. Ako morate ustati, vježbanje treba biti što nježnije, kako ne biste potrošili previše energije.

Ove lijene fitness rutine funkcioniraju u raznim situacijama. Možete ih raditi kada ste umorni, ako ste prehlađeni, tek ste počeli vježbati, ako vam nedostaje motivacije ili ako želite biti barem malo aktivni dok gledate film, ali ne tako da morate izlaziti iz pidžame.

Zvuči privlačno? Pogledajte ove efikasne prijedloge s YouTubea i počnite već danas.

Vježba od 7 minuta na podu

Vježba u trajanju od 20 minuta na krevetu

Vježba od 10 minuta s jastukom

Aktivirajte cijelo tijelo u 12 minuta – ne izlazeći iz kreveta

Tjelovježba od 10 minuta na podu

FOTO: Pexels

AUTORICA TEKSTA

Slični članci