Stakleni nakit – Glass Land podiže svaku modnu kombinaciju

Sadržaj članka

Podijeli

Ima nešto tako profinjeno u staklenim detaljima. Lomljava svjetla, sjaj, nježnost i krhkost, definicija su elegancije koju staklo s lakoćom postiže. Vitraj je pravi primjer za takvu božanstvenu ljepotu. Po uzoru na to, jedna od posebno upečatljivih tehnika u kreiranju nakita je tiffany tehnika. Zasniva se na spajanju komada stakla s bakrenim lemljenjem kositra uz korištenje bakrenih traka. Prava umjetnost, zar ne? Upravo takav nakit kreira Anja Jelavić koja stoji iza brenda Glass Land. Komadi koji izlaze iz njenog ateliera prava su mala umjetnička djela. Unošenjem Glass Land naušnica, prstena i ogrlica u outfit, nastaje magija.

@glassland_handmade

Modni detalji su ključan začin u kreiranju stila. I najjednostavnije kombinacije uz lijep nakit mogu izgledati vrlo efektno. A Glass Land nakit toliko je statement da sve drugo pada u drugi plan. Nemoguće je ne privući pažnju ovim nakitom.

@glassland_handmade

Svaki komad nakita daje zanimljivu notu vašoj odjeći ovisno o boji, veličini i vrsti. No, osim toga što nakit toliko govori o stilu, podižući ga na viši nivo, on može pomoći i u stvaranju iluzije. Korištenje različitih duljina naušnica može stvoriti iluziju duljeg vrata, a izgleda sjajno s dubokim izrezom. Želite klasičniji izgled? Jednobojni stakleni nakit nikada ne izlazi iz mode i postoji mnogo načina na koje ga možete dodati svojoj odjeći. Za hrabriji izgled, pokušajte postići dramatičan dojam jednom dramatičnom ogrlicom ili šarenim, upečatljivim naušnicama te prstenom boje smaragda. Sve to možete pronaći na Instagram stranici Glass Land i naručiti za sebe idealan komad zbog kojega ćete izgledati još zanosnije.

@glassland_handmade
@glassland_handmade

AUTORICA TEKSTA

Slični članci