Sigma žene: One su šarmantne, karizmatične, samopouzdane i obožavaju biti same

Sadržaj članka

Podijeli

Alfa ženke lako je prepoznati. One su karizmatične rođene liderice. Plijene svojom pojavom, postavljaju trendove, ne posustaju niti pred jednom preprekom i glavne su u svakom društvu. Beta ženka pak radije prati trendove i izbjegava pozornost, ali što ste čuli o sigma ženi? Mnoge žene pripadaju sigma tipu osobnosti i dobro znaju kako je ponekad teško biti moćna i neovisna žena, ali to treba proslaviti!

Sigma žena je zadovoljna što je sama i ne trebaju joj drugi ljudi kako bi kroz njih validirala sebe.

Biti sigma žena je nevjerojatno i hrabro jer živite svoj život na svoj način. Možda ste malo introvertirani, ali također imate karizmu i snagu.

Sigma žena nije vođa ili sljedbenik. Umjesto toga, ona je izvan društvene hijerarhije. Ona poštuju druge i zauzvrat dobiva poštovanje.

FOTO: Unsplash
FOTO: Unsplash

Neovisna žena

Sigma žena je neovisna. Sve radi sama, ne treba joj nitko tko bi je podržavao i nikad ne slijedi gomilu. Ona je mislilac i ne živi prema tuđim pravilima. Takva žena ne osjeća društveni pritisak kako bi se prilagodila jer vjeruje vlastitoj prosudbi.

Svoje standarde drži visokima i nikada ih ne kompromitira

Sigma žena se nikada ne smiruje u vezama. Ona točno zna što donosi na stol i ne želi gubiti vrijeme. Zapravo, to se odnosi na njezine veze, prijateljstva i posao. Ona zna što želi i ide ka tome, a ako nešto nije u skladu s njezinim standardima, ona to pusti.

Sigma žena neće se javiti muškarcu koji joj ne odgovara i neće ostati na poslu gdje se osjeća podcijenjenom.

FOTO: Unsplash

Ona je odana

Ako je sigma žena u vašem životu, primijetit ćete da je nevjerojatno odana. Ona olako ne pušta nikoga blizu sebe. Uglavnom ima gomilu poznanika, ali samo nekolicinu istinski bliskih odnosa. Odana je kada su u pitanju njeni najbliži odnosi.

Ona izbjegava društvene standarde

Sigma žena ne doživljava pritisak vršnjaka. Ona ima svoj unutarnji kompas i istinski je nije briga za društvene standarde.

Ona je samopouzdana

Primijetit ćete da su sigma žene nevjerojatno samopouzdane. One nisu žene koje sjede i traže partnera koji će ih spasiti. Za to nemaju ni vremena ni strpljenja. Umjesto toga, rade na svojim ciljevima i brinu o sebi.

Ona je neovisna

Sigma žena je uspješna u svom poslu i karijeri te stječe poštovanje prijatelja i suradnika. Bez straha odbacuje društvenu hijerarhiju. Na radnom mjestu zalagat će se za ono u što vjeruje i učinit će da se njen glas čuje.

Neovisnost sigma žena također znači da su sretne i same i u vezi. Ne oslanjaju se na druge ljude kako bi bile sretne i znaju da je život onakav kakvim ga sam napraviš!

FOTO: Unsplash

Nitko je ne gura

Sigma žena je pobjednica. Čak i kada izgubi to je samo lekcija i prepreka koja je dugoročno čini jačom. Nitko je ne gura i nitko joj ne govori koliko vrijedi ili koje su joj sposobnosti.

Ona definira svoje granice i pomiče ih do maksimuma kako bi ostvarila svoje snove.

Pokušate li je spustiti, degradirati ili uvrijediti, ona projuri u oblaku prašine i tiho ostavlja konkurenciju za sobom. Ona je ovdje zbog rezultata. Dosljedno se bori za svoje financije, ljubavni život, obiteljski život, poslovni život i duhovnost.

Neće biti druga najbolja i neće nikome dopustiti, čak ni najbližoj prijateljici, da joj govori kada je dosta.

Jeste li se možda prepoznali u ovom opisu sigma žene?

AUTORICA TEKSTA

Slični članci