Nisha – prekrasni dnevnici u koje je pravi užitak zapisivati misli, planove i ideje

Sadržaj članka

Podijeli

Na stranu sva tehnologija, aplikacije i gadgeti. Bez dobrog rokovnika ne mogu zamisliti svoj dan. Tu zapisujem sve što moram napraviti tijekom tjedna, čuvam ideje i skiciram kosture budućih projekata. Mozak jednostavno drugačije, brže i zabavnije radi kad razdvojim korice, prolistam papir koji zamiriše na kreativnost. S druge strane, neki mali osobni terapeut, tu je dnevnik u koji zapišem sve što me se dojmilo i što mi je obilježilo dane. I stvarno je oslobađajuće. Dugi niz godina nisam vodila dnevnik, dnevna rutina se svela na red obveza, red jurnjave za društvenim događanjima… Korona je malo usporila stvari i natjerala me na novu dozu introspektive i od tada do danas, dnevnik je dio mojih večernjih rituala pred spavanje.

Tako sam se našla u potrazi za lijepim i funkcionalnim dnevnikom koji će biti poseban i koji će dodatno svojom estetikom doprinijeti guštanju u pisanju.

Nisha jedinstveni dnevnici od recikliranih materijala

Naišla sam na prekrasne Nisha dnevnike koji su me očarali na prvi pogled. Možete naručiti i posebnu, personaliziranu varijantu ovih dnevnika te si tako priuštiti malu dozu luksuza ili nekoga razveseliti zaista upečatljivim poklonom. Možete po narudžbi ubaciti citat ili riječi kojima ćete poslati lijepu poruku. Mene posebno veseli svilena vrpca kojom se povezuju korice, kada zatvorite dnevnik. To me podsjeća na neke stare filmove iz Zlatnog doba Hollywooda. Dodir chic fantazije dodaje novi začin inspiraciji.

Dodatno me obradovalo što su ovi dnevnici nastali od recikliranih materijala, potpuno su ručno izrađeni, dio su ženskog poduzetništva, a cijela filozofija oko brenda potiče održivost i osviještenost kada je u pitanju briga o sebi i prirodi. Sjajna poruka, zar ne?

Možete ih naručiti putem Nisha webshopa, a za narudžbe iznad 50 eura, poštarina je besplatna.  

Slični članci