Ikea: Najbolji komadi koji će osvježiti prostor, a neće vas uvući u minus na računu

Sadržaj članka

Podijeli

Svatko tko je ikada kročio u Ikeu zna da je moguće pronaći povoljan, moderan namještaj. Međutim, s toliko mnogo opcija koje možete izabrati, može biti teško znati odakle početi. Za one koji razmišljaju o budžetu, a voljeli bi malo osvježiti svoj životni prostor, ovdje je nekoliko najboljih komada koje Ikea nudi za tu opciju. Ovi će komadi upotpuniti prostor, dodat će dašak moderne estetike, a pritom su funkcionalni. Uvijek ih možete dodatno osvježiti nekim svojim kreativnim zahvatom, poput bojenja, decupage tehnike ili ukrasa koji će ostaviti pečat vaše osobnosti.

Lack stolić za kavu

Lack stolić za kavu je elegantna, minimalistička opcija koja se lako može obući gore ili dolje. Također je jedan od najpovoljnijih stolova koje Ikea nudi, za samo 44,90 kn.

FOTO: IKEA

Polica za knjige Billy

Još jedna sjajna opcija za one s ograničenim budžetom je polica za knjige Billy. Ovaj bezvremenski komad savršen je za pohranjivanje knjiga, ali se također može koristiti za izlaganje fotografija, knjiga i drugih sitnica. Prodaje se za samo 249 kn.

FOTO: IKEA

Udobna i klasična Poang fotelja

Za one koji traže nešto značajnije, veće i upečatljivije, Poang fotelja je udobna i elegantna opcija. Iako košta malo više od nekih drugih komada na ovom popisu, po cijeni od 699 kn, još uvijek je nevjerojatno ekonomična opcija.

FOTO: IKEA

Bez obzira koliki vam je proračun, Ikea ima komad namještaja koji će odgovarati vašim potrebama. Važno je poigrati se maštom, imati ideju i uklopiti je s ljubavlju u ambijent u kojemu volite provoditi svoje vrijeme.

Slični članci