Hungry Anja naučila je hrvatske influencerice kako pripremiti savršen tradicionalni francuski Quiche

Sadržaj članka

Podijeli

U bajkovitom ambijentu kreativne radionice kuhanja Hungry Anje, ušuškanom u kompleksu Zagrebačkog velesajma, 11 influencerica učilo je tajne kulinarstva i pritom se sjajno zabavilo.

I dok se smjenjivao red smijeha, red razgovora, glazbe, kreativnih trikova kuhanja i gutljaja Lille vina, influencericama je proletjelo vrijeme. A krajnji rezultat? Fantastičan. Baš onako na francuski način; nonšalatno genijalan.

Eni Jurišić

Sve je bilo u romantičnom duhu francuskog šarma. Hungry Anja je sjajno raspoložene gošće podučila kako pripremiti tradicionalni francuski Quiche. Podrazumijeva se da svaka dama sa stilom, ima u malom prstu, upravo ovaj francuski specijalitet kojeg obožava cijeli svijet. Osim ovog vrijednog znanja, Anjine uzvanice su kući ponijele i sjajno raspoloženje nakon slasne večere koja se savršeno kombinirala s Lillet koktelima. Lillet Rouge Tonic i Lillet Ginger ugrijali su nasmijane obraze i zacaklili oči pune ljubavi.

Lillet večera

Žene najbolje znaju kako osnažiti i inspirirati druge žene

Poznato je da se nalazimo u periodu 16 dana aktivizma pa u tom aktivističkom duhu, cijele je večeri naglasak bio na snazi i osnaživanju žena, njihovoj ljepoti i značaju. Zvijezda večeri, Lille aperitivno aromatizirano vino od mješavine vina, likera, voća i bilja koje je nastalo u bordoškom selu Podensac, upravo slavi žene i radi na njihovom empoweringu; u životu, edukaciji i općenito, njihovom načinu pristupanja stvarnosti. Stoga je i ova radionica kuhanja slavila ne samo kulinarsku magiju već i život, prijateljstvo i ljubav.

Budući da je glazba začin života i ova je večer bila posebno začinjena božićnim pjesmama koje je puštao DJ Turk za sanjivi dodir fantazije, a Eni Jurišić je usred druženja iznenadila gošće te ih počastila kristalnim glasom i nježnom energijom svoje osobnosti.

Lillet druženje

Na kraju je sve zaokruženo prelijepim gestama pažnje i podržavanja uz podsjetnik koliko je važno zajedništvo žena koje udružene mogu baš sve. U dobrom društvu, kroz pjesmu i osmijeh, naučiti nešto novo, stvoriti nešto lijepo i vrijedno i biti jedna drugoj podrška i inspiracija. Poučno i predivno u isto vrijeme, zar ne? Baš onako kako i treba za kraj godine.

Željka Molnar
Slađana Ostić i Lidija Šeaotvić
Meet Mia
Matea Miljan
Marija Nikšić
Lucija Lugomer i Anja Dujaković
Korana Marović i Mateja Sučević
Anja Maršić
Anja Dujaković
Anita Dundović

FOTO: PR

Slični članci