Harry & Meghan u iskrenom dokumentarcu kakve ih još nismo vidjeli

Sadržaj članka

Podijeli

Netflix je upravo objavio trailer za nadolazeći dokumentarac o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa. Pod nazivom Harry & Meghan, dokumentarac će rasvijetliti uspone i padove ovog kontroverznog para.

Prvi pogled na dokumentarnu seriju, koja će se premijerno prikazati ovoga mjeseca u šest epizoda (8.12.), uključuje privatne snimke iz njihovog života, uključujući njihovo vjenčanje 2018., putovanje u Afriku i Meghaninu trudnoću. Osim trenutaka veselja, prikazuju i izazove te napetosti s kojima su se suočavali pod kraljevskim reflektorima. U jednom kadru se vidi i kako Meghan briše suze. Također, par je prikazan na ceremoniji Dana Commonwealtha 2019. usred napetosti s kraljevskom obitelji i medijima.

“Zašto ste htjeli snimiti ovaj dokumentarac?” postavljeno je pitanje u traileru.

“Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata”, kaže Harry. – Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj.

Meghan zatim kaže: “Kad su ulozi ovako visoki, nema li smisla čuti našu priču od nas?”.

Prema Netflixu, “serija istražuje dane njihova ranog udvaranja i izazove koji su ih doveli do toga da se odluče povući sa svojih funkcija u kraljevskoj obitelji.

“Uz komentare prijatelja i obitelji, od kojih većina nikad prije nije javno govorila o onome čemu su svjedočili, povjesničara koji raspravljaju o stanju britanskog Commonwealtha danas i odnosu kraljevske obitelji s medijima, ovaj dokumentarni serijal predstavlja više od rasvjetljavanja ljubavi jednog poznatog para, ona oslikava njihov svijet i kako se odnose jedni prema drugima.”

Projekt potpisuje redateljica Liz Garbus, nominirana za Oscara, čiji prethodni filmovi usmjereni na slavne osobe uključuju Love, Marilyn, What Happened, Miss Simone? and Becoming Cousteau.

Meghan (41) i Harry (38) prvi su put potpisali višegodišnji ugovor s Netflixom u rujnu 2020. U to je vrijeme The New York Times izvijestio da će produkcijsko središte Sussexa, kasnije nazvano Archewell Productions, isključivo stvarati dokumentarce, igrane filmove, scenarističke emisije i dječji program za popularnu platformu.

 Kamere su viđene kako prate Meghan i Harryja oko Invictus Gamesa u Haagu u travnju, vjerojatno za prilog o prinčevom sportskom turniru za povrijeđene, bolesne i ranjene vojnike i veterane.

Čini se kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ozbiljno prionuli na posao, budući da su najavljeni i memoari princa Harryja koji bi se trebali naći na policama 10. siječnja 2023. o kojima se već šuška da su čista esencija britke iskrenosti.

Slični članci