Filia: hrvatski brend spaja tradiciju i modernost u chic modne komade

Sadržaj članka

Podijeli

Zakoračili smo u posljednji mjesec u godini i potrošačka groznica ponovno je zavladala svijetom. Ovih dana kreiramo svoj popis želja te osmišljavamo poklone kojima bismo voljeli razveseliti naše najdraže osobe.

Za unikatne poklone posebnim osobama, okretanje domaćoj dizajnerskoj sceni, dobra je ideja. Osim što ćete pronaći jedinstven, kvalitetan i svevremenski modni komad, ujedno ćete podržati male proizvođače i umjetnike koji modnu industriju čine još zanimljivijom. Želite li i sebe nagraditi za sav trud i izazove kroz koje ste prošli u protekloj godini, na pravoj ste adresi ako zavirite u ponudu modnog brenda Filia.

Filia komadi od lana, pamuka i kože

Riječ je o ručno izrađenoj odjeći od lana, pamuka i kože s motivima hrvatskog narodnog ornamenta korištenog na suvremen način. Komadi su to koji spajaju tradiciju i modernost, a rezultat je chic odjeća koja plijeni upečatljivošću.

Lepršave haljine ukrašene narodnim vezovima i volanima ili profinjena, elegantna odijela koja prate liniju tijela, savršeno će pristajati ljubiteljicama ženstvene estetike. Žene sa stilom koje znaju nositi odvažne komade, bit će oduševljene poklonima s Filia potpisom. Ukoliko na svom popisu dragih ljudi imate osobe koje cijene brendove bazirane na održivosti i ekološkoj osvještenosti, to je još jedan od razloga da istražite Filia kolekcije.

Nonšalatne haljine, topovi, hlače i košulje izrađeni su od pamuka, lana, svilenog muslina i prave kože. Ono po čemu se ovaj brend izdvaja u moru sličnih jesu minimalistički capsule komadi ukrašeni ručno rađenim vezovima i čipkama s motivima ženskih narodnih nošnji s područja Sunje, Moslavine i Podravine. Ovaj spoj nespojivog osvježit će stil modnih entuzijastica i unijeti dašak umjetnosti u ormar.

Filia odjevni komadi su dostupni u web trgovini brenda te u Tiramol Hr Concept storeu u Zadru, a više informacija može se pronaći i na Instagram stranici.

AUTORICA TEKSTA

Slični članci