Diana Viljevac ima novu ženstvenu kolekciju koja je kao stvorena za svečane trenutke

Sadržaj članka

Podijeli

Već u zraku možemo namirisati proljeće i njegovu živahnu energiju koja pokreće. Osim što su pred nama topli, sunčani dani, očekuje nas i mnogo proslava, evenata, vjenčanja i svečanih događaja gdje želimo zablistati u svom punom potencijalu. Zima i ušušukavanje u tople kapute i tamne boje je iza nas.  Sada je vrijeme za proslavu predivne ženske energije, finih krojeva i boja koje ističu prirodnu ljepotu u prvi plan, ali i podižu raspoloženje.

Zato me neobično razveselila nova kolekcija dizajnerice Diane Viljevac koja je osmislila pravu rapsodiju ženstvenosti u novim modnim komadima za proljeće i ljeto.

Lia 305,00 € (2.298,00 kn)

Ljubiteljice bezvremenske profinjenosti moći će birati između desetaka elegantnih haljina i kombinezona kreiranih od biranih materijala u više od 60 boja. Koja se vama boja najviše nosi ovih dana? Mene posebno privlači zelena i žuta, ali tu je i ikonična crvena kojoj je isto teško odoljeti.

Viljevac dizajn kao simbol ženstvenosti

Brend Viljevac već je godinama simbol ženstvenosti, a kreativna dizajnerica u izradi svojih kreacija uvijek stavlja udobnost na prvo mjesto, iako vlada popularno mišljenje kako su elegancija i udobnost neobičan i gotovo nemoguć spoj.

Aurora 449,00 € (3.383,00 kn)

Da bi svoj potpis i stil zadržala i dodatno poboljšala, za ovu kolekciju pripremila je materijale za kojima uzdišu žene diljem svijeta, a na domaćoj modnoj sceni vlada nestašica luksuza koje Diana Viljevac priprema za nadolazeću toplu sezonu: „Godinama sam se pripremala na iskorak u ponudi materijala s kojima ću raditi, i ove sezone odlučila sam se ponuditi čisti luksuz koji će i dalje pratiti moj dizajn, a bit će prihvatljiv svim ženama koje ga vole.

Elena 399,00 € (3.006,00 kn)

Predstavljam haljine i kombinezone izrađene od svile i viskoze, moći će se izrađivati u 60-ak boja i po mjeri, a sami modeli variraju od vrlo elegantnih, večernjih haljina do nešto hrabrijih modela i potpuno neobičnih kratkih haljina i kombinezona.“

Nova kolekcija je stvorena za posebne prigode

Cilj nove kolekcije bio je približiti ove dragocjene materijale široj publici i počastiti žene dodirom nježne svile i lagane viskoze na modelima koji su osmišljeni za posebne prigode. Iako je dizajnerica posebno ponosna na svoj rad tijekom proteklih sezona kada su njezine bezvremenske klasične haljine postigle posebnu popularnost za intimna vjenčanja i slične važne prigode, ovog puta, ističe, uvjerena je da će žene prepoznati kvalitetu dizajna te se odlučiti na proširenje svojih garderoba bez obzira na prigode u kalendaru.

„Početak svake moje kolekcije uvijek je bio osluškivanje potreba mojih klijentica, prilagodba na promjene na koje ne možemo utjecati, poput ograničenja proslava zadnjih godina, ali ono najvažnije prije nego krenem u izradu dolazi iz prošlosti, čime ulažem u budućnost. Primjer male crne haljine koja je preko 90 godina omiljeni proizvod svake žene bez obzira na status, godine ili kroj tijela, dokaz je da moderna, suvremena odjeća ne mora biti nešto što se nosi jednu sezonu. Moji modeli nisu pretenciozni, ekstravagantni, već uvijek pazim na to da su uvijek nosivi, a ovom kolekcijom dodatno sam se pobrinula da luksuzni materijali prate klasičan dizajn.“

Nola 329,00 € (2.479,00 kn)

Svila ili viskoza? Što najbolje pristaje eleganciji?

Svila je kraljica lepršave ženstvenosti jer prati liniju tijela, odajući dojam finoće i nježnosti. No, viskoza joj je vrlo bliska u postizanju efekta elegancije. Riječ je o materijalu koji je sušta suprotnost sintetičkim materijalima u kojima koža ne diše, otporna je na bakterije što je čini jednostavnom za održavanje, a dizajnerica ističe da iz iziskutva zna da ne postoji niti jedna žena koja ne želi imati barem jedan poseban model, haljinu ili kombinezon, o kojemu ne treba previše razmišljati, a uvijek će izgledati jednako dobro kao prvoga dana.

Amaya 379,00 € (2.856,00 kn)

Važan je podatak da se popularni modeli iz prošlih kolekcija i dalje izrađuju jer ljepota klasične elegancije ne jenjava, posebno kada žene mogu same birati boje modela te utjecati na dodatne preinake, no pravo osvježenje na domaćoj modnoj sceni tek stiže, i to u obliku elegancije obojene još neviđenim nijansama na najluksuznijim materijalima.

Ria 499,00 € (3.760,00 kn)

Novu elegantnu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. možete pogledati u Dežmanovoj 4 i na web shopu www.dianaviljevac.com, a na sve upite oko mogućnosti izrade modela dizajnerica sa svojim vrijednim timom će vam odgovoriti putem društvenih mreža.

Nera 429,00 € (3.232,00 kn)

FOTO: https://dianaviljevac.com/, Karmen Poznić

AUTORICA TEKSTA

Slični članci