Zaronite u svijet smijeha i inspiracije: Feelgood serije koje će osvježiti vašu dušu

Sadržaj članka

Podijeli

Kad se poželimo opustiti i zabaviti, serije su uvijek dobra ideja. Feelgood priče uvijek učine da se osjećamo dobro i da potpuno zaboravimo na sve stresore koji nam pokvare raspoloženje. Ukoliko ste pogledali sve što vas je zanimalo u posljednje vrijeme i nemate ideju što biste sljedeće mogli uvrstiti u svoj raspored za opuštanje, izdvajam tri prijedloga za serije koje nepogrešivo donose dobre vibracije. Privucite omiljene grickalice i limunadu, udobno se smjestite i uživajte. Ove serije su kao melem na ranu.

The Marvelous Mrs. Maisel

Smještena u glamurozne 1950-e godine, ova serija nas vodi u život Miriam “Midge” Maisel, koja svojim oštrim jezikom i nevjerojatnom karizmom osvaja stand-up komediju. Prateći njezinu transformaciju od domaćice do uspješne komičarke, serija nas daruje duhovitim dijalozima, blistavom kostimografijom i snažnim likovima. Uz Midge, ulazimo u svijet hrabrosti, samopouzdanja i pronalaska vlastitog glasa. Njena hrabrost inspirira nas da slijedimo svoje strasti i sanjamo velike snove.

Schitt’s Creek

Ova nevjerojatno zabavna i srdačna serija prati obitelj Rose, koja se iznenada nađe suočena s financijskim slomom i prisiljena živjeti u malenom gradiću Schitt’s Creek. Kroz ove nove okolnosti, Roseovi se suočavaju s izazovima, pronalazeći smisao u svakodnevnim trenucima. Serija nas podsjeća na važnost obitelji, prijateljstva i ljubavi te nas uči kako pronaći pravu sreću čak i u najneočekivanijim situacijama.

The Good Place

Ova originalna serija nam donosi jedinstvenu kombinaciju humora, filozofije i iznenađujućeg zapleta. Nakon smrti, Eleanor Shellstrop se probudi u “Dobrom Mjestu”, ali uskoro otkriva da je možda napravljena greška. Dok pokušava zaslužiti svoje mjesto u tom idealnom raju, Eleanor se susreće s nevjerojatnim likovima i suočava s moralnim dilemama. “The Good Place” nas potiče na razmišljanje o vlastitim djelima, životnim ciljevima i važnosti iskrenosti.

FOTO: Screenshot

AUTORICA TEKSTA

Slični članci