Zalando: 10 bijelih košulja i bluza do 200 kn

Sadržaj članka

Podijeli

Nedavno sam naišla na podatak kako danas brendovi brze mode proizvedu oko 52 mikro-sezone godišnje, odnosno jednu novu kolekciju tjedno što dovodi do ogromne količine potrošnje i otpada.

Povezano s tim, tvrtke koje se bave proizvodnjom odjeće proizvedu 53 milijuna tona odjeće u svijetu godišnje, a moguće i više od toga. Koliko je realno da nam je uistinu potrebno svakoga tjedna kupovati novi komad i pratiti trendove kako bismo nadogradili svoj stil? Vjerujem da je potrebno i korisno nadopuniti ormar s vremena na vrijeme. No, važnije od toga je znati što nam dobro stoji, prepoznati kvalitetu i naučiti kakva je odjeća primjerena za koju priliku. Jer koliko god se zalagali za onu dobru staru „odjeća ne čini čovjeka“, opet je prvi dojam nezamjenjiv i neponovljiv, a za ostavljanje dobrog prvog dojma potrebna nam je odjeća.

Već se godinama odijevam slično jer mi je važno da se u odjeći osjećam ugodno i samopouzdano.  Kada se osjećam zadovoljno izgledom, onda i sve što radim ima neki drugi, bolji, jači dojam. Odabrati nekoliko svevremenskih komada, oduvijek mi je važnije nego istaknuti posljednji trend. Bijele košulje i bluze, u moju ideju must-have komada se savršeno uklapaju.

Bijele košulje i bluze – komadi za efektan izgled

Potpuno podržavam Capsule wardrobe koncept s nekoliko ključnih, svevremenskih komada koji se odlično kombiniraju i transformiraju u ovisnosti o modnim dodacima. Jedan od nezaobilaznih komada ovakvog pristupa oblačenju su bijele košulje i bluze. Kombiniram ih samostalno ili ispod sakoa i vjerujem da ne postoji bolji izbor kada uz malo truda želimo postići efektan izgled. To su komadi koji su i profinjeni, elegantni, ženstveni, ali i ozbiljni u isto vrijeme. Jedina mana im je što s vremenom postanu žute ili sivkaste. Možemo ih neko vrijeme održavati pravilnim pranjem i čuvanjem, ali opet nikada nemaju tu snježnu blistavost kao kada su potpuno nove. Zato uvijek volim potražiti lijepu košulju i bluzu i novim komadom osvježiti svoj ormar. Zalando sve više gledam u posljednje vrijeme jer je izbor brendova i stilova šarolik, naiđem često i na sniženja pa sam pronašla 10 komada koji su mi se svidjeli, a pritom su cjenovno sasvim prihvatljivi. Izdvojila sam niže svoje favorite do 200 kn.

JDY, MIO GATHERING – Bluza s gumbima
148,00 kn
Trendyol, Bluza
187,00 kn
Trendyol, Bluza
165,00 kn
s.Oliver, TUNIKA – Top dugih rukava
199,00 kn
Gina Tricot, JESSIE – Bluza s gumbima
169,00 kn
Vero Moda, VMBUMPY – Bluza s gumbima
199,00 kn
Trendyol, Bluza s gumbima
149,00 kn
JDY, MIO L/S NOOS – Bluza s gumbima
149,00 kn
Trendyol Bluza,
165,00 kn
Trendyol Bluza,
135,00 kn
Slični članci