„THE ALL“ – nakit koji odjevne kombinacije pretvara u stilsku poslasticu

Sadržaj članka

Podijeli

Možete li zamisliti kvalitetan stil bez dobrog komada nakita? Za mene je to nemoguće. Dobar odbir nakita toliko govori o osjećaju za estetiku onoga tko ga nosi. Poznato je to modno pravilo, još od vremena antike. Ovakvi detalji govore umjesto nas. Nije potrebno mnogo se predstavljati kada odaberete stil koji toliko toga može reći o vama, vašem karakteru, navikama i načinu života. U tome je ljepota i svestranost mode.

Postoje oni univerzalni, kameleonski komadi nakita koji se skladno uklope u svečane, večernje kombinacije, a jednako su efektni i u ležernom, minimalističkom stilu koji možemo odabrati za svaki dan. Takav nakit je onaj zagrebačkog brenda The All. Dvije umjetnice, istančanog ukusa, Tea Momčilović i Jelena Malenica, u svom cosy atelieru, smještenom u Preradovićevoj 40, stvaraju prava mala remek-djela od srebra i mesinga koje dodatno oplenjuju pozlatom, perjem, poludragim kamenjem ili biserima. I svaki je komad vrijedan divljenja.

Prsten s bisernim okom je prava mala bajka profinjenosti. Zamišljam neku nježnu Skadinvku, odjevenu u neutralne tonove, dok ispija kavu, a na prstu joj decentno sjaji upravo The All prsten s biserom.

Ili zamislite užurbanu zagrepčanku u raskopčanom sakou, zavrnutih rukava, dok u motorističkim čizmama i nježnoj haljinici loveći taksi, a na ruci joj blista narukvica spojena nježnim lančićem s prstenom.

Zaista divni komadi se mogu pronaći u The All studiju, a svaka naušnica, prsten, remen, lančić ili narukvica imaju svoju priču koja stil onoga tko ih nosi, čini tako neobičnim. Detalji za one sa stavom koji se vješto i prpošno, igraju modnim komadima i dobro znaju što im dobro stoji. Znaju da je tako malo potrebno za besprijekoran dojam.

Dobra je vijest da nakit možete naručiti putem webshopa ili ga uživo isprobati u spomenutom atelijeru i počastiti se komadima nakita koji će s lakoćom naglasiti vaš osjećaj za modu, ispisujući poruku „stigla je modna ikona“.

Slični članci