Kave – španjolski namještaj profinjenog, minimalističkog dizajna

Sadržaj članka

Podijeli

Pri uređenju interijera, važno mi je da je namještaj funkcionalan, nenametljiv, ali da pritom ima dizajnerski touch kako bi se prostoru dao pečat originalnosti i karaktera. Također mi je važno odabrati kvalitetne komade koji odišu klasikom i jednostavnošću. Upravo sve to je spojio španjolski namještaj Kave u komade koji su pravi stilski raj za ljubitelje minimalizma. Kave možete pronaći i u nekim salonima namještaja u Hrvatskoj – npr. u Family Mallu, a možete ga naručiti i direktno sa službene Kave web stranice jer dostavljaju namještaj i u Hrvatsku.

Bilo da vam je na pameti uređenje terase za tople dane pred nama, ili želite unijeti novi život u svoju dnevnu sobu ili kuhinju, ovdje ćete zasigurno pronaći estetiku koja oduševljava.

Prirodni materijali, upečatljiva estetika i kvaliteta

Kave naglašava profinjeni stil uređenja interijera, koji kombinira prirodne i moderne materijale. Njihovi dodaci, poput ogledala ili sobne lampe s lakoćom unose u prostor eleganciju, dok namještaj poput sofa ili stolica, pretvara prostor u mjesto gdje se osjećate kao u bajci.

Korištenjem prirodnih materijala kao što su drvo i kamen te modernih materijala kao što su metal i staklo, brend Kave stvara ravnotežu između prirodnog i suvremenog dizajna koji posebno cijene visoko sofisticirani estete.

Ono što je posebno privlačno u Kave dizajnu jest njegova moć prilagodbe i svestranosti. Može se uklopiti u različite stilove uređenja interijera i dodati nešto svoje što povezuje prostor u cjelinu u kojoj je uistinu ugodno boraviti. To sam osjetila na prvu, kada sam ušetala u salon Chair for you, gdje je u jednom dijelu prostora složene blagovaonica i dnevni boravak od Kave novih komada. Prostor zahvaljujući tim komadima namještaja, materijalima, bojama koje su tako svedene i decentne, fine linije koje iako prate trendove, imaju ono nešto svoje što me posebno osvojilo. Odmah sam naručila stol za blagovaonicu jer je na prvi pogled lijep trendovski komad, a kada malo bolje pogledaš, shvatiš koliko je sve drugačije, osobnije i profinjenije nego kod sličnih trendovskih stolova drugih brendova. Od same kvalitete i obrade materijala do kompaktnosti i finoće na dodir. Ovaj stol obogaćuje prostor udahnjujući mu poseban, mediteranski prizvuk.

Alaia

Minimalizam na sto načina

Jedan od stilova koji se može postići uz namještaj brenda Kave je moderni minimalizam. Ovaj stil se odlikuje jednostavnošću, čistim linijama i minimalnom uporabom ukrasa. Gotovo sve Kave kolekcije odlikuju neutralne boje te pročišćene linije, bez mnogo ukrasa. Prostor se može dodatno obogatiti dodavanjem ukrasnih predmeta u sličnom stilu, ali uvijek uz naglasak na unikatnosti i to je prava rapsodija svedene ljepote.

Drugi stil koji se može postići uz namještaj brenda Kave je prirodni zen ambijent. Ovaj stil se fokusira na korištenje prirodnih materijala poput drveta, kamena, vune i lana. Za malu prirodnu oazu koja pretvara prostor u kutak za opuštanje, možete ga obogatiti dodavanjem biljaka i drugih prirodnih elemenata.

Uz Kave komade s lakoćom je moguće postići i industrijski stil uređenja interijera. Ovaj stil se odlikuje upotrebom grubih materijala poput metala i betona, te naglašava funkcionalnost i jednostavnost. Namještaj Kave, koji često ima metalne i čelične elemente, lako se može uklopiti u ovaj stil.

Poigrajte se detaljima i stilovima po želji i uživajte u vrhunskoj kvaliteti namještaja koji uveseljava ljude iz cijelog svijeta već više od 40 godina. Svaki komad je poseban i učinit će da se osjećate zaista prekrasno u svom domu, kući za odmor ili uredu. Budući da ima niz kolekcija za djecu pa čak i kućne ljubimce, nema sumnje da će svi ukusi vaših najdražih biti zadovoljeni.

AUTORICA TEKSTA

Slični članci