Jesenski parfemi koji će upotpuniti stil i učiniti ga profinjenijim

Sadržaj članka

Podijeli

Kako se približava jesen, mnoge žene počinju razmišljati o promjeni parfema. Dok su ljetni mirisi lagani i prozračni, jesenji su obično tamniji i intenzivniji.

Jesen je vrijeme promjena. A koji je bolji način da prihvatite jesensku sezonu od promjene parfema? Bilo da tražite topao i začinski miris koji će vam pružiti ugodu u svježim večerima ili svjež i zemljani miris koji će se slagati s oštrim jesenskim zrakom, tu je jesenski parfem za svakoga. Evo samo nekoliko najboljih jesenskih parfema za žene.

Jo Malone Pomegranate Noir Cologne

Ovaj sam parfem otkrila na putovanju i bila je to ljubav na prvi miris. Topao i ugodan Pomegranate Noir je pikantna mješavina slatkog, trpkog šipka i neodoljivih drvenastih tonova, pomiješanih sa sočnim ružičastim paprom i ljiljanom iz Casablance. Ovo je čista ljubav i toplina na koži koja jesen pretvara u vatromet ugode.

 
Jo Malone London Pomegranate Noir Cologne

Givenchy Dahlia Noir

Ako ste u potrazi za parfemom koji je izazovan spoj svježih i zemljanih mirisnih nota, isprobajte Givenchy Dahlia Noir. Ovaj drvenasti miris sadrži gornje note lista ljubičice i crnog ribiza, srednje note ruže i jasmina i donje note vetivera i sandalovine. Savršen je miris za jesenske šetnje parkom.

Givenchy Dahlia Noir

Tom Ford Black Orhid

Za doista jedinstveni jesenski miris isprobajte Tom Ford Black Orchid. Ovaj luksuzni parfem kombinira gornje note francuskog jasmina, crnog tartufa, ylang-ylanga i bergamota sa srednjim notama tamne čokolade, pačulija i mahune vanilije. To je intenzivan i senzualan parfem koji je savršen za prohladne jesenske noći.

Tom Ford Black Orhid

AUTORICA TEKSTA

Slični članci