Feelgood sa Slaki Palaki: Što jesti, gledati i čitati ovoga vikenda

Sadržaj članka

Podijeli

Postoje dvije stvari na koje je važno usredotočiti se tijekom vikenda: održavanje balansa između posla i privatnog života i priprema za tjedan koji je pred vama. Tijekom cijelog tjedna ste vrijedno radili i stoga je važno da se dobro odmorite tijekom vikenda. Ugodite si lijepim kućnim ugođajem, inspirativnim knjigama, filmovima te uživajte u hrani koja budi sva osjetila. Ideje za savršen feelgood vikend, s nama je podijelila influencerica Slađana Ostić i uvela nas u ušuškani vikend ugođaj. Posudite njene ideje i počastite se uživanjem. Zaslužili ste.

Koju seriju trenutno gledaš i zašto ti je baš ona zaokupirala pažnju?

Trenutno gledam The Crown, osvojila me prije par godina, a sad baš uživam gledati ovaj period povijesti s Lady Dianom. Inače volim gledati dokumentarce o njoj pa mi je i ovo zanimljivo.

Film kojemu se vraćaš kako bi svoje trenutke opuštanja podigla na još veći nivo? Dekica, čaj, keksići, lijepo društvo najbližih ljudi i… Što biraš za gledanje?

Ne gledam često filmove, ali zato obožavam božićne filmove i puno ih gledam u ovom periodu. Moj favorit je Love actually koji moram svake godine pogledati i pustiti koju suzicu.

Knjiga koja ti je doslovno promijenila život? Zašto?

Ne stižem puno čitati, ali jedna od zadnjih koja mi se jako svidjela je Atomske navike. Puno mi je pomogla da shvatim na koji način mozak funkcionira i kako uvesti neke dobre životne navike u rutinu.

Hoćeš li podijeliti s nama recept za omiljeni doručak bez kojega ne možeš zamisliti svoj savršeni vikend?

Naravno! Više volim slane doručke tako da je i ovaj takav. Prepržim kruh u tosteru, premažem avokadom, naribam na ribež kuhano jaje i grana padano, začinim malo sa soli, paprom, chilli flakes i sirachom i to je to. Zvuči čudno,ali vjerujte mi, prefino je!

U kojim kafićima voliš popiti kavu s prijateljicama i uživati u ušuškanom ambijentu?

U Rijeci jako volim caffe bar Striga. Osim što je na super poziciji, jako je fora uređen i često tu pijem kavice s frendicama.

Slični članci