Emily in Paris se službeno vraća i to s dvije nove sezone

Sadržaj članka

Podijeli

Eskapistička drama o Amerikanki (Lily Collins) uvukla se pod kožu obožavateljima iz cijelog svijeta. Slatkoća serije došla je u pravom trenutku kada je svima bilo potrebno malo opuštanja nakon proživljenih drama tijekom pandemije. U prosincu prošle godine serija se vratila i u drugoj sezoni osvojila još veći broj novih obožavatelja i ispunila sve potrebe za blagdanskim cozy ugođajem.

Netflix je sada potvrdio da će treća sezona Emily in Paris premijerno biti prikazana vrlo brzo, 21. prosinca 2022. Evo što sam saznala o nadolazećoj sezoni.

Snimanje je završilo u rujnu, nakon što je počelo u lipnju 2022.

Collins je podijelila koliko se emotivno osjećala kada je snimanje završilo putem objave na Instagramu koju je podijelila 28. rujna. Objavila je  niz svojih fotografija s glumačkom postavom, uključujući snimke nje i kolegice Ashley Park gdje se grle i uživaju u druženju.

Glumačka postava treće sezone serije

U treću sezonu Emily in Paris vratit će se glumac i producent Collins kao Cooper, kao i favoriti serije – Gabriel (Lucas Bravo), Park (Mindy), Razat (Camille), Leroy-Beaulieu (Sylvie), Julian ( Samuel Arnold), Luc (Bruno Gouery) i novi Alfie (Lucien Laviscount).

Što možemo očekivati nakon druge sezone

Druga sezona završila je sukobom Madeline i Sylvie oko Savoira, što je dovelo do toga da Sylvie napusti tvrtku i zamoli Emily da joj se pridruži. Iz nedavno objavljenih fotografija jasno je da je Emily odlučila ostati u Parizu. To znači da će se morati nositi s činjenicom da su Gabriel i Camille ne samo ponovno zajedno, već žive u stanu točno ispod nje.

FOTO: Screenshot

U posljednjoj epizodi druge sezone, Alfie je priznao da je projekt koji ga je doveo u Pariz završio i da se planirao vratiti u London, ali je produžio svoje putovanje kako bi proveo više vremena s Emily. Predlaže da pokušaju na daljinu i Emily se složi, barem prije nego što shvati da je zaljubljena u Gabriela. Hoće li se britanski bankar predomisliti i dugo ostati u Parizu ili će izleti preko La Manchea biti dio Emilynih avantura u trećoj sezoni? Uskoro ćemo znati.

Stiže li i četvrta sezona Emily u Parizu?

U siječnju će se na Netflixu pojaviti i lčetvrta sezona serija pa možemo biti sigurni da nas čeka još puno modnih revija, putovanja Seinom, pogrešnih kampanja na društvenim mrežama i toliko mnogo emocija.

Slični članci