Cutter & Squidge: Londonska slastičarnica koja stvara nezaboravan doživljaj

Sadržaj članka

Podijeli

Ukoliko planirate uskoro posjetiti London i voljeli biste u svoj plan puta uvrstiti i slatka mjesta za predah, onda Cutter & Squidge svakako zaslužuje vašu pažnju. Ovo je jedno od najsimpatičnijih mjesta u Londonu koje je s vremenom postalo omiljeno odredište za sve one koji vole slastice i istinsku britansku tradiciju.

Cutter & Squidge osnovali su dvije sestre, Annabel i Emily Lui, koje su odrasle u obitelji s dugom tradicijom pečenja i pripreme ukusnih slastica. Osim toga, sestre su se bavile i glumom i pjevanjem, što je rezultiralo vrlo kreativnim pristupom poslu. Sve što rade, rade sa strašću i kreativnošću pa ćete u njihovim vitrinama pronaći neke od najukusnijih slastica koje ste ikada probali.

Ono što Cutter & Squidge čini posebnim su njihovi slatkiši koji su osmišljeni s ciljem da vam pruže ne samo izvanredan doživljaj. Sve se radi ručno, od najboljih sastojaka, bez aditiva i konzervansa. Osim toga, sestre Lui paze da njihovi proizvodi budu održivi, koristeći samo papirnatu i biorazgradivu ambalažu.

Zašto biste trebali posjetiti Cutter & Squidge?

Osim fantastičnih slastica, ovo je mjesto koje će vam pružiti jedinstven doživljaj. Kada uđete u prostor, osjetit ćete ugodnu atmosferu, koja je inspirirana tradicionalnim britanskim čajankama. Sve je tu: od šalica i tanjurića do izvorne glazbe koja stvara opuštajuću atmosferu.

A sada, najbolje od svega – što probati?

Tu je puno izbora, ali definitivno se ističu njihove bermet kocke, zelene čajne kocke, voćni kupovi, Dreamcake koji osvaja svojim slojevima bogatog okusa, Meringue Kisses koji su mali zalogaji raznih okusa od vanijlije do maline. Ali to nije sve – Cutter & Squidge također nudi i veganske i bezglutenske opcije!

Slatkiši koje ovdje možete probati pravi su doživljaj za vaše nepce, a atmosfera će potpuno osvojiti vaše srce. Ovo je mjesto uistinu jedinstveno i sigurna sam da će ostaviti prekrasan dojam , a vi ćete izaći sa slatkim osmijehom punim zadovoljstva.

Slični članci