Ledenko – ručno rađene cipele s hrvatskim potpisom kojima je nemoguće odoljeti

Sadržaj članka

Podijeli

Mnogo je razloga zašto žene obožavaju cipele. Neke svojom obućom žele izraziti svoj osjećaj za estetiku, upućenost u posljednje trendove, dok druge fokus stavljaju na udobnost i funkcionalnost, a treće su one koje ističu da bez obzira koliko imale kilograma, kako i koliko se mijenjalo tijelo, obuća je uvijek ta koja im pristaje. Bez obzira na razlog, većina nas voli isprobavati cipele ili pretraživati web trgovine spajajući odjevne komade s idealnim parom cipela i tako kreirati svoj idealni stil u kojem želimo zablistati. Mnogi se pitaju jesu li zaista cipele vrijedne tolike svote novca? Dok neke cipele imaju visoku cijenu koja bi lako mogla izbrisati bankovni račun prosječne osobe, neke su zapravo vrijedne tog novca.

Ručno izrađene cipele ubrajaju se među ove druge, budući da su obično kvalitetnije u usporedbi s cipelama masovne proizvodnje. Međutim, postoje mnogi drugi razlozi zbog kojih biste mogli ozbiljno razmisliti o ulaganju u barem jedan par obuće izrađene kod postolara kako biste zaokružili svoj stil i učinili ga upečatljivim, a pritom učinili svoj korak lakim u cipelama prilagođenima baš vašim stopalima. Iako mogu biti skuplje od onih na koje ste navikle, sigurno će vam biti drago što ste uložile.

Ja sam od onih kojima je važna i udobnost i stil. Često mi je to teško uskladiti jer imam široko stopalo pa one prelijepe dizajnerske cipele ne izgledaju baš bajkovito na meni. Ali, plesne cipele te cipele izrađene od kože s mekim uloškom, pravi su raj za nogu. Zato moram naglasiti koliko su me osvojile Ledenko cipele. Viđala sam ih na damama koje zaista besprijekorno znaju uskladiti svaki detalj svog outfita i počela pratiti Ledenko na Instagramu. Rodila se ljubav jer gotovo da nema modela koji s njihovim potpisom ne izmami osmijeh. Toliko su upečatljive i kvalitetne da bih najradije cijeli cipelarnik popunila upravo njihovim modelima. Od ekstravagantnih štikli do čizama. Svaki model je posebna, inspirativna modna priča.

Ledenko cipele bogate tradicije

Posebno me raduje što je riječ o hrvatskoj proizvodnji s višedesetljetnom tradicijom koja seže u 1959. Počeci u šezdesetim godinama dvadesetog stoljeća, obojili su brend elegantnom profinjenošću. Obućarstvo se u obitelji Ledenko njegovalo bez obzira na trendove tržišta. Sve ove godine, zadržati ponudu i održati kvalitetu te kreativni potpis, veliki je uspjeh, ali i motivirajuća poruka onima koji se bore samostalno opstati na tržištu i konkurirati modnim gigantima koji su preplavili tržište brzom modom.

Upečatljive boje, ručno šivani detalji, poput mašnica, perlica ili volana, ovom domaćem brendu udahnjuju dušu i poseban, umjetnički pečat po kojemu su poznati. Ukoliko želite cipele koje oduzimaju dah i poseban su statement detalj, onda su to sigurno cipele s potpisom Ledenko. Možete ih pronaći u Splitu i Zagrebu, a supružnici Ivan i Sandra Ledenko, izrađuju ih u svom atelieru u Kaštelima s velikom posvećenosti. Možete putem Facebooka, Instagrama ili telefona naručiti i modele po posebnim željama koje ovaj modni dvojac vješto pretače u cipele koje pričaju vašu priču.

Ovo su moji favoriti koje sam smjestila na svoju wish listu.

Slični članci